piektdiena, 2012. gada 14. septembris

3. Diena

Pamodos ap 08.00, visi jau ir notinushies. Izeju iekspagalmaa savaacu izmazgaataas dreebes, sakravaaju somu, savacu gultu un pabrokastoju. Baltmaize ar sieru un desu, ledusskapii atrodu vaariitas olas. Nezinu kam vinjas pieder, bet divas panjemu, vietaa atstaajot 2 jogurtus. Shodien buus viegls celjsh, tikai 16 km.

Dodos celjaa ap 09.00 un saprotu ka nebuus vis tik viegli. Visa diena kaapjot kalnos un laizoties no tiem lejaa. Kaapt ir vieglaak..

Ap 12.00 saakas tveice, no 3 tkrekliem sameistaroju poncho lai nedeg rokas un leenaa galaa dodos taalaak. Nepatiikams paarsteigums, uudens beidzaas lai gan likaas ka vismaz 05 veel bij jaabuut. 100m peec konstateeshanas ka nav ko dzert redzu seezam eenaa austraalieti Tony, paplaapaajam, dabuuju no vinja uudeni un uzzinu ka ir atlikushi ~5km. Nosaku buen camino un dodos taalaak, sis saka ka palikz pachillos. Labi vinjam, buutu man uudens dariitu taapat, jo sobriid tas ir vieniigaos kaa mani dzen uz ciematu.

Turpinu soljot apdzenu kaadu ieprieks neredzeetu anglju celjotaaju, bet neuzkaveejos. Vakaraa varees parunaat. Viens no camino likumiem ir neej kopaa ar cilveeku ar ko nesakriit aatrumi.

Atnaaku liidz El Real de la Jara. Pie pasas ieejas ir hostelis, te arii palieku.

Aizstaigaaju uz veikalu peec vakarinjaam, nodushojos, izmazgaaju sodienas dreebes un viss. Peec ilgiem laikiem atpuuta.

Riit jaanosoljo 22, tad nu jaapadziedee tulznas.


2 komentāri: